Urfa'nın özlenen eski esnaflığı, efsane baklava sanatıyla buluşmuş. Sade yağın kalitesi, şerbetin hiç rahatsız etmemesi, kat kat baklavanın hiç ıslanıp şiimemiş olması.. Baklava merakınız üst düzeyse mutlaka deneyin.

Sadezer Baklava Karaköprü
Sadezer Baklava Karaköprü – Karaköprü'de tatlıcılar.
Hakkında
Karaköprü Şenevler Mahallesi'nde yer alan Sadezer Baklava, sade yağ kullanımıyla öne çıkan geleneksel lezzetler sunuyor. Ziyaretçiler özellikle şerbetin dengesini, baklavaların katmanlı yapısını ve fiyatlarının kaliteye göre uygunluğunu vurguluyor. Temiz ortamı ve güler yüzlü ekibiyle dikkat çeken işletme, haftanın her günü 10.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
📸 Bu mekanın fotoğrafını sen de paylaş
Ziyaret ettiğin mekanın fotoğrafı topluluğa katkı sağlar.
Özellikler
Sıkça Sorulan Sorular
Sadezer Baklava Karaköprü nerede?
Sadezer Baklava Karaköprü, Şenevler, Atatürk Blv. No:70/B, 63320 Karaköprü/Şanlıurfa, Türkiye adresinde hizmet vermektedir. Karaköprü ilçesine ait bu mekanı haritadan bulabilir, adres bilgisine tıklayarak Google Harita üzerinden yol tarifi alabilirsiniz.
Sadezer Baklava Karaköprü çalışma saatleri nedir?
Sadezer Baklava Karaköprü çalışma saatleri: Her gün 10:00-00:00 saatleri arasında açık.
Sadezer Baklava Karaköprü telefon numarası nedir?
Sadezer Baklava Karaköprü iletişim numarası +905300630078'dir. Çalışma saatleri ve güncel bilgi alabilirsiniz.
Sadezer Baklava Karaköprü hakkında yorumlar nasıl?
Sadezer Baklava Karaköprü için şu ana kadar 118 ziyaretçi yorumu yapılmıştır; ortalama puanı 4.6/5. Ziyaret deneyiminizi paylaşmak veya diğer yorumları okumak için sayfanın yorum bölümünü kullanabilirsiniz.
Sadezer Baklava Karaköprü rezervasyon kabul ediyor mu?
Sadezer Baklava Karaköprü için önceden rezervasyon zorunlu değildir; doğrudan ziyaret edebilirsiniz. Ancak yoğun saatlerde bekleme olabilir; sakin bir deneyim için hafta içi ya da gündüz saatleri tercih edilebilir.
Sadezer Baklava Karaköprü fiyat aralığı nedir?
Sadezer Baklava Karaköprü fiyat aralığı ₺200–1.200 kategorisindedir. Fiyatlar mevsim, menü değişikliği ve hizmet tipine göre değişebilir; en güncel bilgi için +905300630078 numarasını arayın.
Sadezer Baklava Karaköprü için en uygun ziyaret zamanı ne zaman?
Sadezer Baklava Karaköprü, Tatlıcılar kategorisinde yer alır. Şanlıurfa'nın merkezinde Karaköprü konumda, ilkbahar (Mart-Mayıs) ve sonbahar (Eylül-Kasım) ayları en ılıman dönemdir. Temmuz-Ağustos arası sıcaklık 40°C üstüne çıkar; bu dönemde sabah erken veya akşam saatleri tercih edilebilir. Açılış saatleri için yukarıdaki bilgiyi kontrol edin.
Yorumlar (8)
Urfadaki en iyilerde diyebilirim. Hem temiz hem goze hitap eden bir mekan. Baklavalarini cok begendim. Fiyat olarak da kilosu cogu yere ve kaliteye gore ortalama. Hatta bekledigimden uygun diyebilirim. Ister karisik ister normal baklava alin dilimi ortalama 20₺. 10 dilim karisik tabak ve 2 su:200₺ (ekim 2023)
Tatlılar çok lezzetli hepsinde sade yağ kullanıyorlar ortam çok temiz personeller güler yüzlü gerçekten özlediğimiz lezzetlerden.
bakalava tepsisinin kenarında 10 dilim falan kalmıştı.kuru kuru hamur verecek beyefendi. kenarı mı vereceksiniz dedim, evet dedi :) benden öncekine ortayı vermişsin ama abi? Bir de kg fiyatı 1300. hayırdır fıstık urfanın, yağ urfa'nın. bu ne?
Tatlılar gayet güzel, tüm tatlılar sade yağlı. İşletme sahibi güleryüzlü..
Baklava boğaz yakmıyordu çıtır çıtırdı. Paketlemesi torbası dahi çok şık, beyefendi kibardı. Ustaların ellerine sağlık baklava böyle yapılır.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki genç girişimcilerin kurduğu bir işletme. Hep derdim ki sade yag, boz fıstık ve un Urfadan gittiği halde neden Antepte baklava harika iken Urfa da doğru düzgün baklavaci yok. Aradığım noktayı buldum. Midye dolma harika kaymakli hafif ve bol fıstıklı 550 tl, havuç dilimi müthiş çıtır çıtır şerbeti karar fıstığı bol 440 tl. Baklavasi fiyata göre çok iyi 420 tl Fiyat listesini paylaştim. Bu fiyatlara göre kesinlikle başka yerden tatli alınmaz. İşletmecilerden biri olan Mehmet Beyaz Bey e ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Herkese öneririm.
Sadezeri’yi tanıdığım günden beri başka hiçbir yerde tatlı yemedim. Çevremdeki herkese tavsiye ettim, defalarca götürdüm; gerçekten harika iş çıkarıyorlardı. Ancak son 3-4 haftadır tatlılardaki şerbet oranının fazlalığı, baklava yufkalarındaki özensizlik ve pişirme kalitesindeki düşüş açıkça hissediliyor. Eskiden tatlılarınıza götürdüğüm herkes —baklava seven ya da sevmeyen fark etmez— en az dört dilim yerdi. Şimdi ise ben bile iki dilimi zor bitiriyorum. Açık konuşmak gerekirse, fiyatına bakmadan gittiğim bir yerin artık verdiğim ücretin karşılığını vermediğini düşünüyorum. Tavsiyem: Şerbet oranını eski dengeli haline getirmeniz gerekiyor. Yufka katmanlarındaki özen ve incelik geri gelmeli. Pişirme süresi ve ısısı yeniden kontrol altına alınmalı; o kıvam, o renk, o koku eski kalitesine dönmeli. Kısa bir süre daha deneyeceğim; eğer eski lezzet geri dönmezse, üzülerek belirtmeliyim ki uzun yıllardır vazgeçilmezim olan Sadezeri benim için sadece “bir dönem çok iyi olan” bir yer olarak kalacak.