Ah bir gençliğim geri dönsede ihtiyarlığımda neler yaptığımı bir haber verebilseydim…

Karaköprü Mesire Alanı
Karaköprü Mesire Alanı – Karaköprü'de parklar.
Hakkında
Karaköprü Atakent bölgesinde yer alan bu mesire alanı, geniş ağaçlandırması, yeşil alanları, bankları ve çocuk oyun parklarıyla dikkat çekiyor. Haftanın her günü 24 saat açık olan mekanda lavabolar mevcut. Ziyaretçiler yeşil alanları beğenirken; aydınlatma eksikliği, mesciddeki karanlık ve alanın bölümlendirme planındaki kullanışsızlıklar konusunda eleştirilerde bulunuyor.
📸 Bu mekanın fotoğrafını sen de paylaş
Ziyaret ettiğin mekanın fotoğrafı topluluğa katkı sağlar.
Özellikler
Sıkça Sorulan Sorular
Karaköprü Mesire Alanı nerede?
Karaköprü Mesire Alanı, Atakent, 63320 Karaköprü/Şanlıurfa Merkez/Şanlıurfa, Türkiye adresinde hizmet vermektedir. Karaköprü ilçesine ait bu mekanı haritadan bulabilir, adres bilgisine tıklayarak Google Harita üzerinden yol tarifi alabilirsiniz.
Karaköprü Mesire Alanı çalışma saatleri nedir?
Karaköprü Mesire Alanı çalışma saatleri: Her gün 24 saat açık saatleri arasında açık.
Karaköprü Mesire Alanı telefon numarası nedir?
Karaköprü Mesire Alanı güncel iletişim bilgilerini sayfanın iletişim kartından edinebilirsiniz. Telefon veya varsa web sitesi üzerinden de ulaşabilirsiniz.
Karaköprü Mesire Alanı hakkında yorumlar nasıl?
Karaköprü Mesire Alanı için şu ana kadar 1073 ziyaretçi yorumu yapılmıştır; ortalama puanı 4.0/5. Ziyaret deneyiminizi paylaşmak veya diğer yorumları okumak için sayfanın yorum bölümünü kullanabilirsiniz.
Karaköprü Mesire Alanı rezervasyon kabul ediyor mu?
Karaköprü Mesire Alanı için önceden rezervasyon zorunlu değildir; doğrudan ziyaret edebilirsiniz. Ancak yoğun saatlerde bekleme olabilir; sakin bir deneyim için hafta içi ya da gündüz saatleri tercih edilebilir.
Karaköprü Mesire Alanı için en uygun ziyaret zamanı ne zaman?
Karaköprü Mesire Alanı, Parklar kategorisinde yer alır. Şanlıurfa'nın merkezinde Karaköprü konumda, ilkbahar (Mart-Mayıs) ve sonbahar (Eylül-Kasım) ayları en ılıman dönemdir. Temmuz-Ağustos arası sıcaklık 40°C üstüne çıkar; bu dönemde sabah erken veya akşam saatleri tercih edilebilir. Açılış saatleri için yukarıdaki bilgiyi kontrol edin.
Yorumlar (8)
Temizlik ve aydınlatma yetersiz kalıyor mescid karanlık Başı boş hayvanlar var. Bu tür yerlerin sayısı artmalıdır.
Ağaçlandırması, yeşilliği, bankları, çocuk oyun alanları, lavaboları güzel de kim burayı 8 bağımsız bölüm olarak tasarlayıp onaylamış ona bir sormak lazım; "hangi akla hizmet böyle bir iyiliği kalıcı olarak kullanışsız hale getirip içine edebildin" diye. Otopark özellikle hafta sonları ve Ramazan ayında büyük problem. Park yeni yönetimle biraz daha bakımlı hale geldi ancak hala çok yetersiz. Park içi çeşmelerin tamamının bakıma ihtiyacı var. Aynı şekilde sulama sisteminin de patlak çok sayıda fıskiye var. Banklar, kamelyalar, çocuk oyun alanları, aydınlatma ve spor aletleri mutlaka elden geçmeli. Mesire alanının tamamında bir güvenlik problemi var. Kamera yok, daimi güvenlik görevlisi yok, etrafında tel çit vs de yok. Hizmet sürekli hale gelince değer kazanır, unutmayın.
Burası parktan tek farkı çimlerde oturabiliyorsunuz. Ortadan yol geçmese Mesirecik denebilir buraya. Apartmanlar ve araçlar tarafından kuşatılmış küçük bir yer. Araç sesinden birşey anlamıyorsunuz
Şahane bir piknik alanı Urfa'ya Karaköprü'ye yakışır.
Mangal kokusu olmasa çok iyi bir yer. Sakin ve güzel.
Serin sakin , içinde lavabosu olan güzel bir yer.
Urfa için bulunmaz bir yer çocuklarla güzel vakit gecirmelik ama özellikle çocukla gittiğimiz zaman uzunnvakit geçiriyoruz ve wc sıkıntı oluyo her defasında aslında var ama berbat🤮keşke duzunli temizlik yapılsa ve kontrol edilse