Sehrin icinde. Heryere yuruyus mesafesinde. Odalar temiz ve soguk kus gununu oranla sicak. Kahvalti tam 5 yildizli otele yakisir

Boydağ Bataniye-Halı-Kilim
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim – Haliliye'de oteller.
Hakkında
Haliliye'nin Yeşildirek bölgesinde, şehir merkezine yürüme mesafesinde yer alan otel, özellikle ortopedik yastıkları ve yatak konforuyla dikkat çekiyor. Ziyaretçiler kahvaltısını beğense de temizlik ve personel ilgisi konusunda farklı deneyimler paylaşmış durumda. Hafta içi ve Cumartesi 08.00-20.00, Pazar ise 10.00-18.00 saatleri arasında ulaşabileceğiniz işletme, merkezi konumuyla ön plana çıkıyor.
📸 Bu mekanın fotoğrafını sen de paylaş
Ziyaret ettiğin mekanın fotoğrafı topluluğa katkı sağlar.
Sıkça Sorulan Sorular
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim nerede?
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim, Yeşildirek, 410. Sk. No:85, 63300 Haliliye/Şanlıurfa, Türkiye adresinde hizmet vermektedir. Haliliye ilçesine ait bu mekanı haritadan bulabilir, adres bilgisine tıklayarak Google Harita üzerinden yol tarifi alabilirsiniz.
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim çalışma saatleri nedir?
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim çalışma saatleri: Pzt: 08:00-20:00, Sal: 08:00-20:00, Çar: 08:00-20:00, Per: 08:00-20:00, Cum: 08:00-20:00, Cmt: 08:00-20:00, Paz: 10:00-18:00
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim telefon numarası nedir?
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim iletişim numarası +90 414 313 90 90'dir. Çalışma saatleri ve güncel bilgi alabilirsiniz.
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim hakkında yorumlar nasıl?
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim için şu ana kadar 23 ziyaretçi yorumu yapılmıştır; ortalama puanı 4.6/5. Ziyaret deneyiminizi paylaşmak veya diğer yorumları okumak için sayfanın yorum bölümünü kullanabilirsiniz.
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim rezervasyon kabul ediyor mu?
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim için önceden rezervasyon zorunlu değildir; doğrudan ziyaret edebilirsiniz. Ancak yoğun saatlerde bekleme olabilir; sakin bir deneyim için hafta içi ya da gündüz saatleri tercih edilebilir.
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim için en uygun ziyaret zamanı ne zaman?
Boydağ Bataniye-Halı-Kilim, Oteller kategorisinde yer alır. Şanlıurfa'nın merkezinde Haliliye konumda, ilkbahar (Mart-Mayıs) ve sonbahar (Eylül-Kasım) ayları en ılıman dönemdir. Temmuz-Ağustos arası sıcaklık 40°C üstüne çıkar; bu dönemde sabah erken veya akşam saatleri tercih edilebilir. Açılış saatleri için yukarıdaki bilgiyi kontrol edin.
Yorumlar (7)
Bu otelde kaldım pis otel ilgi sıfır banyo mustukları kırılmış düş alamıyorsun birde bana diyor başka oda düş alın ailemle kalmasam nasıl olacaktım bilmiyorum bu oteli tercih edenlere kesinlikle kalmayın derim
Önceki yazılan yorumlardan dolayı biraz tedirgin gittim fakat yatak ve yastık kalitesi çok iyi bütün yastıklar ortaoedik banyo temizliği hijenliği 8 numara verilir personel gece ayakta başka otelde bunu bulamazsınız kahvaltı taze ve ne arasanız meyve dahil var bence 10 üzerinde 9
Fiyatına göre oldukça iyi bir otel. Odalar geniş ve ferah. Merkezi konumda her ihtiyacınıza otelden çıktığınız an ulaşabilirsiniz. Balıklıgöl'e 15-20 dk yürüme mesafesinde
Neredeyse 2 yıl boyunca her ay düzenli gelip kaldığımız bi otel temizlik hizmet hepsi ayrı ayrı 5 yıldız özellikle bize müşteri değil ailedenmişiz gibi davranıyorlar dı çok ama çok memnun kaldık herkese şiddetle tavsiye ederim fiyat uygun ve kahvaltısı harika
Gap turu sebebiyle 1 gece konakladık ama temizlik hijyen 0. Odalar leş gibi çarşaflarda sarı lekeler yerler toz içinde tuvalet duş kullanılmış ve temizlenmemişti. Hiç memnun kalmadık.
Otelin konumu merkezi ve gerçekten beklentimizin üstünde çıktı. Odalar özellikle de banyo oldukça temiz ferah wifi imkanı var kahvaltı da gayet yeterli ve güzeldi. Kısa konaklamalar,ihtiyaçları gidermek için kesinlikle tavsiye ederim.